Termeni și condiții

TERMENII ȘI CONDIȚIILE DE VÂNZARE

Prin cumpărare, vă certificați acceptul expres al următoarelor condiții de vânzare:

Disponibilitatea produsului

Adriano Langella indică pentru fiecare produs cantitatea disponibilă în timp real, dar deși Adriano Langella încearcă să păstreze depozitul cât mai bine stocat, disponibilitatea produselor nu poate fi întotdeauna garantată. Prin urmare, dacă nu este disponibilă în depozit, clientul va fi notificat cât mai curând posibil și va decide dacă așteaptă produsul sau anulează comanda.

Prețurile Adriano Langella

Toate prețurile afișate pe website includ TVA. Adriano Langella își rezervă dreptul de a modifica prețurile, caracteristicile produselor afișate și condițiile de utilizare a serviciului în orice moment, fără notificare prealabilă. Prin urmare, este responsabilitatea utilizatorului să fie la curent cu acestea, vizitând website-ul.

Facturarea produselor Adriano Langella

Vânzările de produse realizate prin internet sunt similare cu vânzările prin corespondență și prin urmare, prevederile cuprinse în legile din România, care prevede scutirea de la obligația de a emite o chitanță sau chitanță fiscală.

Clientul care dorește să primească factura pentru bunurile comandate este obligat să facă o cerere explicită în momentul cumpărării, indicând complet și corect toate detaliile necesare (cod TVA și date personale) pentru facturare.

Factura este emisă în momentul plății de către Client și poate fi trimisă împreună cu produsul sau produsele, sau trimisă separat prin e-mail la adresa indicată în momentul înregistrării.

Clientul poate cere atunci când comandă ca produsul să fie trimis la o altă adresă decât cea indicată pe factură.