DSA: Digital Services Act

Politica DSA și ChicChic.ro: Angajamentul nostru pentru un mediu online sigur

DSA (Digital Services Act) este un regulament propus de Uniunea Europeană pentru a reglementa platformele online și pentru a oferi un mediu digital mai sigur pentru utilizatori. Acesta are scopul de a aborda problemele legate de protecția datelor personale, conținutul ilegal sau dăunător și transparența în publicitatea online.

DSA: Digital Services Act

În cadrul website-ului nostru, https://chicchic.ro, susținem principiile DSA și ne angajăm să respectăm regulile impuse de acest act. Ne preocupăm de securitatea datelor personale ale utilizatorilor noștri și ne străduim să oferim un mediu online sigur și protejat.

De asemenea, ne angajăm să monitorizăm și să eliminăm conținutul ilegal sau dăunător de pe platforma noastră, astfel încât utilizatorii să se simtă în siguranță în timp ce navighează pe site-ul nostru.

Transparența este, de asemenea, un aspect important pentru noi. Ne străduim să fim cât mai transparenți posibil atunci când vine vorba de publicitatea online și să oferim informații clare și precise utilizatorilor noștri.

Prin respectarea principiilor DSA, ne dorim să contribuim la crearea unui mediu online mai sigur și mai transparent pentru toți utilizatorii noștri. Vă invităm să ne contactați dacă aveți întrebări sau nelămuriri legate de politica noastră privind DSA. ​

Pentru mai multe informații despre Digital Services Act, vă rugăm să accesați site-ul oficial al Uniunii Europene.