Guess what

Servicii cu stil la Chic chic

În magazinul nostru toți clienții pot beneficia de servicii personalizate fără costuri adiționale. Serviciile de mai jos, de natură stilistică sau doar de ajustare, vă sunt oferite pentru a putea fi convinși că ați făcut cea mai bună alegere!

Styling image consulting

Styling/image consulting

Consultanții de imagine de la Chic Chic vă vor ajuta să vă dezvoltați și să vă îmbunătățiți imaginea profesională sau personală, în funcție de dorințe. Este plăcerea noastră să vă ajutăm să decideți care stiluri sunt cele mai flatante și potrivite pentru dvs. Uneori o părere fresh vă poate oferi o perspectivă nouă asupra întregului stil, so…why not?

Fitting

Dacă un articol vestimentar nu vi se potrivește perfect, noi putem încerca să realizăm retușurile de croitorie în măsura în care acestea nu vor aduce modificări de imagine produsului original. Fiți convinși că profesioniștii Chic Chic vor face tot posibilul să purtați cea mai potrivită variantă finală, ținând cont de țesătură, model sau alte caracteristici unice ale produsului dorit.

Fitting Chic Chic

Personal shopping

Personal shopping

Ai uneori impresia că nu te îmbraci exact cum ți-ai dori, dar nu știi ce-ți lipsește? Că parcă ai avea nevoie de un sfat profesionist pentru a creea cea mai bună variantă a ta? Acest serviciu trebuie realizat de un personal shopper care este la zi cu trendurile din fashion și doar după studiul formei corpului, analiză cromatică, analiza garderobei, stil de viață etc. Ai încredere că la Chic Chic te vei reinventa la cel mai înalt nivel stilistic!

Comenzi directe către brandurile colaboratoare

Îți place un produs anume al unui brand din portofoliul nostru, iar noi nu-l avem în stoc? Te putem ajuta, comandându-l pentru tine. Astfel veți economisi atât timp, cât și bani, iar noi vom face tot posibilul ca articolul mult râvnit să vă parvină cât mai repede cu putință. Clienții Chic Chic ne sunt prieteni, așa că toate eforturile noastre converg spre un singur țel – satisfacerea dorințelor lor stilistice.