Patrizia Pepe Logo

Patrizia Pepe sau all day glamour

Patrizia Pepe este brand-ul ce îmbină perfect confortul unei ținute de zi cu zi cu glamour, pentru toate momentele importante. Versatilitatea este un element cheie al brand-ului, iar femeia se află în centrul creațiilor. Acum ai la Chic Chic articolele vestimentare ale brand-ului, care pun în valoare femeia modernă. Colecția împreună cu accesoriile interpretează ADN-ul mărcii într-o manieră contemporană, rezultând un stil multi-fațetat, urban-sofisticat.

Viziunea holistică a bunăstării

Patrizia Pepe a introdus o nouă idee despre femeie, femeia noastră, adusă la viață: senzuală, ireverențioasă, curajoasă și conștientă de sine. Conștientă de propriul ei corp, ea urmărește o viziune holistică a bunăstării. Ironică și urbană, îi place să experimenteze. Ea are un spirit puternic, independent și este o idealistă. În scurt timp, Patrizia Pepe s-a dovedit capabilă să creeze piese vestimentare iconice de o originalitate incontestabilă, recunoscute și apreciate de-a lungul anilor.

PATRIZIA PEPE - TOATE PRODUSELE

Stil – original, îndrăzneț și senzual

Brand-ul Patrizia Pepe a luat naștere în 1993 la Florența. Pasiunea Patriziei Bambi, directorul creativ al casei de modă, s-a îmbinat cu spiritul antreprenorial al lui Claudio Orrea. De aici au luat naștere colecțiile exclusiviste care au ca principal scop accentuarea senzualității femeii.

Brand-ul Patrizia Pepe s-a dorit a fi o recunoaștere a îmbinării perfecte dintre ireverență și curaj. Viziunea brand-ului plasează în centrul atenției femeia conștientă de propriul corp, care urmărește o viziune holistică a bunăstării. Astfel, Patrizia Pepe creează piese vestimentare de o originalitate incontestabilă, recunoscute și apreciate de-a lungul anilor.

Patrizia Pepe 1

Logo-ul cu ,, insecta”

Imaginea brand-ului este celebra siluetă a insectei, reinterpretare ultra modernă care devine un simbol iconic. Ușoară, aprigă, îndrăzneață, aceasta reflectă perfect viziunea Patriziei Bambi. Brand-ul se concentrează constant pentru a oferi clienților experiențe captivante, conform așteptărilor lor.

Odată cu expansiunea brand-ului care a debutat în 2005, brand-ul Patrizia Pepe a început și producția de articole vestimentare pentru bărbați, pentru copii dar și haine de plajă.

Articolele emblematice Patrizia Pepe

Articolele create de Patrizia Pepe aduc în prim plan stiluri vestimentare îndrăznețe, imprimeuri exclusiviste și o deosebită atenție la detalii, aspecte cu care Chic Chic rezonează deplin.

Pentru femeia modernă, care marchează fiecare apariție a sa cu o atitudine incontestabilă, Patrizia Pepe a creat rochii formale și vaporoase, fuste feminine pentru ocazii speciale, pantaloni și top-uri pentru look-uri încântătoare de zi cu zi.

Costume de damă pentru toate ocaziile

Patrizia Pepe a creat o colecție de costume de damă, potrivite pentru toate ocaziile. Fie că îți dorești un look relaxat, business chic sau mulat și feminin, în această colecție poți găsi piese statement. Alege să te îmbraci cu stil, utilizând în outfit-ul tău pantaloni fluizi, subțiri și metropolitani sau pantaloni cu o croială ultra cool.

 

Bucură-te de stilul PATRIZIA PEPE la Chic Chic

Pentru a completa stilul contemporan, brand-ul a inclus în colecțiile sale accesorii care să se potrivească stilului fiecărei ocazii. Articolele realizate din piele adaugă o notă strălucitoare fiecărei ținute. Cele mai noi colecții ale brand-ului sunt caracterizate de stilul energic cu un accent rock chic.

Acum poți găsi în magazinul nostru cele mai cool piese ale sezonului. Creează un outfit smart casual cu ajutorul tricoului Fly, pe care să îl porți alături de pantalonii slim și sacoul oversized din aceeași colecție. Adaugă un accent strălucitor ținutei cu ajutorul curelei Golden Maxi semnată Patrizia Pepe.

Răsfață-te cu ținute wow și impresionează cu ajutorul articolelor vestimentare ale acestei case de modă din Italia, accesibile acum la multibrand concept store-ul nostru. Ne dorim să devii inspirație pentru cei din jurul tău, motiv pentru care am dus mai aproape de tine articole vestimentare care să îți aducă un plus de Chic Chic.

SHOP NOW