Who

Chic masculin! Haine bărbătești cu stil

A venit timpul ca și bărbații să fie răsfățați și să iasa în evidență! Chic Chic aduce în prim plan moda masculină, haine bărbătești în trendurile cele mai apreciate ale momentului. Ne dorim mult mai mult pentru tine, ne dorim să impresionezi când apari, să stârnești curiozități și să devii inspirație.

Facem asta cu ajutorul hainelor create de Adriano Langella și Takeshy Kurosawa! Acești doi designeri italieni extrem de talentați, cu veleități artistice în domeniul vestimentar masculin sunt de părere că trebuie să strălucim în fiecare moment al zilei. Alături de aceștia vă încântăm și cu o gamă de accesorii de designer ce vă vor ajuta să vă accentuați stilul cu un plus de … Chic Chic.

Made in Italy

Fără compromisuri, asta este principiul de bază al lui Adriano Langella. AL prețuiește sectorul manufacturier, care tocmai prin producția Made in Italy stabilește scena pentru expansiune pe piețele mondiale. Acest fapt necesită din ce în ce mai mult calitatea pur italiană, cât și stil și inovație.

În timp ce majoritatea companiilor producătoare italiene și-au mutat producția în țări cu un cost scăzut al forței de muncă, compania Adriano Langella a preferat să se concentreze în continuare pe marele profesionalism al colaboratorilor săi care produc aproximativ 300 de articole de îmbrăcăminte pe zi, distribuite către aproximativ 200 de clienți în Italia și în străinătate.

Pentru că AL vede moda ca artă, designul unei jachete este paleta sau șevaletul, dacă vreți, pe care artistul dezvolță idei creative. Formele moderne și moi, purtabilitatea excelentă, cercetarea detaliilor, iar apoi îmbunătățirea acestora, reverele, umerii și mânecile, toate stau la baza conceptului de “haină Adriano Langella”.

AL este acum un studiu de caz cu un puternic impact emoțional care pune produsul pe primul loc în toată lumina sa stilistică. Vorbim acum de evocarea unei croitorii deja percepute de imaginea pe care o reprezintă, de fiecare dată similară în decor, dar diferită în conținut. Adriano Langella realizează artistic producție italiană de haine bărbătești cu un caracter distinctiv deosebit.

Magazinul nostru

Când vei trece prin fața magazinului nostru de prezentare un lucru e sigur: vei dori să intri. Spunem asta din experiența personală. Hainele lui Adriano Langella sunt atractive, te fac să ți le dorești, fără să dea impresia că sunt de neatins. Sunt haine bărbătești șic, de calitate și impact maxime. Au stil, sunt versatile și îți dau ce-ți dorești. Accesibile și moderne, acestea pot fi purtate de oameni de toate stilurile și vârstele, a căror pasiune pentru stil și inovație este în continuă creștere.

Adriano Langella își dorește ca hainele sale să iasă în stradă pentru a fi admirate, pentru a fi cât mai vizibile și a fi vedete. Acesta este un deziderat destul de ușor de atins, așa că noi doar vi-l oferim pe AL!